Avondje Uit

Avondje Uit is een initiatief van een groep vrijwilligers van E.G. Immanuel waarin we één keer per maand proberen om onze gasten een lekkere maaltijd voor te schotelen en daarnaast een luisterend oor te bieden voor mensen die daar behoefte aan hebben.

Het is géén voorwaarde dat je lid bent van onze kerk of dat je zondags de dienst bijwoont. Nee, Avondje Uit is voor een ieder, die er behoefte aan heeft, er eens een avondje uit te zijn en in ongedwongen sfeer te kunnen praten met het begeleidingsteam.

Maar kom je alleen om een vorkje mee te prikken, ook geen probleem.
Bij ons staat vrijheid blijheid voorop!


Wanneer?!

Deze avond wordt gehouden op de 2e vrijdag van elke maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus.
De ingang aan de achterkant van ons gebouw staat vanaf 17:45 uur open. Vanaf 18:00 uur schenken we koffie, thee en frisdranken.

Rond de klok van half zeven wordt er een begin gemaakt met het nuttigen van hetgeen de kok heeft bereid.
Elke maand staat er iets anders op het menu, dus laat je verrassen!

Na afloop wordt er een toetje of ijs met slagroom en vruchten geserveerd.
Uiteraard zijn er géén kosten verbonden aan deze avond.  

Ook de kinderen worden niet vergeten.
Er zijn binnen ons team een aantal mensen aanwezig die samen met de kinderen kunnen gaan tekenen, knutselen een spelletje spelen, of iets wat er die avond aan hun creatieve geest ontspruit. Een aantal tafels zijn hiervoor speciaal gereserveerd.


Volg ons via Facebook!

Elke maand wordt een week van te voren via facebook de uitnodiging gedaan deze avond te bezoeken en wordt de agenda gepubliceerd.