Jong & oud...

Iedereen is welkom!

Iedere zondag hebben wij een samenkomst om 10:00 uur in ons eigen gebouw aan de Venne in Winschoten.
Ruimte om elkaar te ontmoeten is er na afloop van de samenkomst onder het genot van een kopje koffie of thee, uiteraard met iets lekkers erbij.

Muziek, gebed en delen uit het Woord van God.

Onze samenkomsten beginnen en eindigen met muziek. Samen God grootmaken en aanbidden! Daarnaast zal een van onze sprekers een boodschap met je delen vanuit de Bijbel, het geschreven Woord van God. Benieuwd wie er aanstaande zondag spreekt? Kijk dan even in onze agenda. Als je behoefte hebt aan gebed, staan er aan het einde van de dienst altijd mensen voor je klaar die met je willen bidden.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs!

Kom je ook eens langs? We willen je graag ontmoeten. Als je na een samenkomst vragen hebt of nieuwsgierig bent geworden, kun je in gesprek gaan met iemand van het welkomstteam. Er is ook een informatietafel waar je terecht kunt. Je kunt natuurlijk ook tijdens de koffie gewoon iemand aan z’n jas trekken, want daar is na de dienst gewoon tijd voor.

Voor kinderen en jongeren is er genoeg te doen.

Ook voor kinderen en jongeren is er bij ons genoeg te doen. Hierover vertellen we je graag meer op de pagina's van eXceed, Tieners en JIMkidz. Voor de allerkleinsten is er tijdens de samenkomsten opvang geregeld.