Geef

Geef

De Evangelische Gemeente Immanuël is een eigentijdse en groeiende kerk in de stad Winschoten.
Vanuit Winschoten en de regio Oost-Groningen, vinden (jonge) gezinnen, tieners en ook ouderen, hun weg naar de gemeente.
Gasten (met of zonder kerkelijke achtergrond) spreken over blijde, duidelijke en betekenisvolle samenkomsten met een persoonlijke en ontspannen sfeer. Dit is vaak een reden om nog eens te komen. Mensen die deel zijn van de Gemeente ervaren Immanuël als een groot gezin waarbij er aandacht en zorg voor elkaar is Je wordt er geholpen te groeien in je geloof, maar ook om dienstbaar te zijn aan de samenleving.


Draag je de kerk een warm hart toe en wil je ons steunen in onze missie?

Een gift overmaken kan heel gemakkelijk via ons bankrekeningnummer:
IBAN:  NL30 RABO 0351709002  t.n.v. Evangelische Gemeente Immanuël.

De Evangelische Gemeente Immanuël is door de Belastingdienst erkend als een Algemeente Nut beogende Instelling (ANBI). Wie aan zo’n instelling een gift geeft, mag dat bedrag aftrekken van de inkomstenbelasting.
Bovendien is de ontvangende instelling vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Tevens zijn deze instellingen verplicht om transparant te zijn over bestuur, beloning, doel en beleidsplan, jaarrekening en jaarverslag.
 

Givt

Met Givt kan je met je telefoon veilig en makkelijk geld geven. Hoe makkelijk? Open de app, selecteer het bedrag dat je wilt geven en scan de QR-code (onderaan deze pagina), beweeg je telefoon langs een collectemiddel of selecteer een doel uit een lijst en that's it. Duidelijk, makkelijk en veilig. Givt zorgt ervoor dat je donatie bij de kerk komt. In een notendop uitgelegd in onderstaand filmpje: