Livestream

Kerkdienst is live te volgen op YouTube en Facebook.

De kerkdienst wordt elke zondag live uitgezonden via livestream om 11:30 uur.

Bekijk via YouTube (klik hier)

 

Bekijk via Facebook (klik hier)

 

Terugkijken / luisteren

Klik hier voor een overzicht van onze preken óf kijk alle Livestreams terug via deze ingesloten speler:


Meer informatie m.b.t. maatregelen omtrent Corona

(Update 7/10/2020)

I.v.m. het stijgen van het aantal besmettingen van de laatste weken heeft de overheid vorige week besloten dat de groepsgrootte van veel bijeenkomsten niet meer dan 30 personen mag zijn. Voor kerken gold een uitzondering. Afgelopen maandag is er echter overleg geweest tussen de overheid en een landelijke vertegenwoordiging van verschillende kerkgenootschappen. Hierin is overeenkomen dat vertegenwoordigers van de kerken dringend adviseren aan de leden van de kerken ook een groepsgrootte van maximaal 30 personen te hanteren. De beweegredenen van de kerken was om uit sociale bewogenheid en uit solidariteit met de Nederlandse gemeenschap, aan het verzoek van de overheid gehoor te geven. Het is dus goed om te vermelden dat de kerken geen regels hadden overschreden en haar uiterste best hadden gedaan om alles op een zo'n verantwoorde wijze plaats te laten vinden. Wij, E.G. Immanuël, sluiten ons hierbij aan. Het doet ons verdriet dat we na maanden van grotere bijeenkomsten weer een stap terug moeten zetten, echter we willen onze verantwoordelijkheid nemen om gezamenlijk met de overige Nederlanders het virus onder controle te krijgen.

Het zijn roerige tijden en per dag of per week kan de situatie weer anders zijn. Het besluit van E.G. Immanuël is geen besluit voor onbepaalde tijd, we zullen de ontwikkelingen nauw volgen en indien nodig of mogelijk bijsturen. 

We hopen en rekenen op jullie medewerking en we gaan onderzoeken of we meer dan 1 dienst per week kunnen gaan houden met elkaar. Daarnaast gaan de doordeweekse activiteiten gewoon door. Het is een andere manier maar we zijn nog steeds Zijn gemeente en gaan door met onze opdracht om Hem te aanbidden en bekend te maken bij mensen in het Oldambt. Laten we niet vergeten dat we in Hem overwinnaar zijn.

Vriendelijke groeten en Gods zegen, Jaap Bos (namens het bestuur van EG Immanuël)

 


 

Wij proberen zo goed mogelijk te zorgen dat ieder lid in contact blijft met iemand van de gemeente. Ook vaste bezoekers proberen wij hierin mee te nemen.Voor vragen kun je het beste een mailtje sturen naar kantoor@egimmanuel.nl

Draag je de kerk een warm hart toe en wil je ons steunen in onze missie?
Voelt u zich vrij om een gift te storten op IBAN: NL30 RABO 0351709002 t.n.v. Evangelische Gemeente Immanuël (ANBI geregistreerd).